Lendo

Lendo

Eks: Eff. rente 11,55%, kr 120.000, o/5 år. Kostnad kr 36,215, totalt kr 156,215

Annonselenke

Lånebeløp
10 000 - 500 000 kr
Eff. rente
6,86%
Løpetid
0-15 år
Min alder
20 år
Inntekskrav
120 000

Vilkår

Løpetid på 0-15 år
Effektiv rente fra 6,86%
Aldersgrense på: 20 år
Minimum inntekt på 120 000 kr
Utbetaling på 0-1 dager
Lånebeløp: 10 000 kr til 500 000 kr

Nøkkelinfo

Effektiv Rente fra: 6,86%
Gode lånebeløp
Termingebyr på 60 kr
Utbetaling på 0-1 dager
Aldersgrense på: 20 år
Løpetid på 0-15 år
5.0/5
5/5
Gyldig
4.5/5

Vår vurdering

Anmeldelse av Lendo

Lendo er finansagent for 17 banker i Norge, og er låneformidler på vegne av disse samarbeidsbankene. Samarbeidsbankene er Gjensidige Bank, yA bank, Ikano Bank, Santander Consumer Bank, Result Bank, BB Bank, Svea Finans, Monobank, Nordea, MyBank, Nordax Bank, BN Bank, Avida, re:member, Instabank, Easybank, BRAbank og Express Bank. (Disse endres til tider).

Lendo er også en del av Schibsted-konsernet som er blant Nordens største mediekonsern med blant annet over 8000 ansatte fordelt på 22 forskjellige land. Schibsted eier i tillegg FINN.no, Aftenposten, VG, Dine Penger, Let´s Deal og mittanbud.no. Lendo har også base i Sverige, Danmark og Finland.

Lendo guide

Hva gjør Lendo?

Lendos hovedoppgave er å formidle forbrukslån, smålån og refinansiering. Selskapet har også fokus på refinansiering av kredittkort samt annen dyr gjeld. Lendo har et nært samarbeid med sine samarbeidsbanker hvor målet er å finne det billigste lånet med lavest mulig rente. Videre tilrettelegger selskapet for at din søknad sendes til alle 17 bankene på samme tid, på den måten sparer du tid og bankene må konkurrere om deg.

Lendo sammenligner i tillegg kredittkort, og innehar en samling av 304 forskjellige kredittkort. Dersom du er på utkikk etter et bedre kredittkort enn det du sitter med fra før, kan du velge å sortere kredittkort etter lavest effektiv rente, lengst rentefrie periode og høyeste kredittgrense. Det vil si at siden tilbyr lån uten sikkerhet, med andre ord forbrukslån og kredittkortgjeld. Du kan imidlertid ikke søke på alle kredittkortene gjennom Lendo sin nettside til tross for at selskapet har oversikt over vilkårene til kortene.

Forbrukslån og refinansiering fra Lendo

Lendo formidler lån og tilbyr refinansiering, forbrukslån og kredittkortlån. Renten varierer fra kunde til kunde, men Lendo har fokus på å få lavest mulig rente for sine kunder. Søknadsprosessen til Lendo starter på hjemmesiden, da benytter du deg av en lånekalkulator hvor du velger lånebeløp og nedbetalingstid før du trykker på knappen «søk nå». Da blir du tatt med til en ny side hvor du må gjøre et valg: enten søker du alene, med en samboer eller ektefelle som da er medsøker eller med en annen medsøker. Videre må du fylle inn informasjon om deg selv før du trykker «fortsett».

Til slutt kommer det noe informasjon som må leses. Når søknaden er utfylt vil du få tilbud i løpet av de neste 24 timene som er gyldige i 30 dager. Du står da helt fritt til å velge det tilbudet som du synes passer best for deg. Søknaden er helt uforpliktende.

Fordeler 👍
Norges største lånemegler
Gode lånebeløp
Lav effektiv rente
Ulemper 👎
Lav aldersgrense

Annonselenke

5.0 /5
5/5
4.5/5
1 omtaler
4.5/5
Kundeservice
90%
Prossess
90%
Kostnad
90%
Review Summary Description
9
Nice!

Fordeler:

Norges største lånemegler
Gode lånebeløp
Lav effektiv rente

Nøkkelinfo:

Effektiv Rente fra: 6,86%
Gode lånebeløp
Termingebyr på 60 kr

Vilkår:

Krav til alder: 20-70 år
Ingen betalingsanmerkninger eller inkassokrav
Bank ID
{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}